Környezetvédelmi tervfejezet

Egyes hatósági eljárásokban, ahol a környezetvédelmi hatóság szakhatóságként részt vesz szükség lehet környezetvédelmi tervfejezet összeállítására. Ez lehet akár épület vagy építmény engedélyezési terve vagy telepengedélyezési dokumentáció is.

A környezetvédelmi tervfejezet bemutatja a tervezett létesítmény (építmény, technológia, berendezés, stb.) lehetséges környezetre gyakorolt hatásait, a tevékenység kibocsátásait és azoknak az emberre, élővilágra és élettelen környezetre várható hatásait. Ezen tervfejezet alapján hozza meg a szakhatóság döntését. A terv környezeti elemenként kell vizsgálja a hatásokat, úgy mint: talajvédelem, vízvédelem, levegőtisztaság-védelem-, zaj és rezgésvédelem-, hulladék gazdálkodás.

A tervfejezet összeállításához a Magyar Mérnöki Kamara által nyilvántartott környezetvédelmi szakértői engedély szükséges, mellyel cégünk munkatársai rendelkeznek.

Amennyiben Önnek telepengedélyezéshez kapcsolódóan van szüksége környezetvédelmi tervfejezetre, a telepengedélyezéssel kapcsolatos oldalunkon további információkat találhat az eljárásról.

Amennyiben további kérdése van a témában, vagy árajánlatot szeretne kérni keressen minket elérhetőségeinken.

A cégcsoport további tagjai:

Csernozjom Kft.

Csernozjom Bt.

Csernozjom Kft.

Mezőgazdasági tanácsadás, precíziós növénytermesztés, talajvédelmi, élővilág és természetvédelmi szakértés.

 

 

Abiotika Bt.

Abiotika Bt.

Vidékfejlesztési, EU-s projektfejlesztési szakértői, és államigazgatási tanácsadói tevékenység.

 

GEO-SIVO Építőipari, Környezetvédelmi Tervező és Kivitelező Kft.

Környezetvédelem   Természetvédelem   Vízépítés   Tanácsadás